Het Olympische limiet!

Het Olympische limiet!

Het is de dag na het Nederlands Kampioenschap. Ik kan het nog steeds niet geloven. Gisteren heb ik het Olympische limiet gelopen op de 200 meter. Het is nog steeds zo onwerkelijk! Één week eerder liep ik nog het EK limiet op mijn thuisbaan in Leiden. Dat was al geweldig! En nu heb ik ook nog eens het Olympische limiet op zak.

Het startschot klonk, mijn start was niet optimaal, maar ik kon mij snel herpakken. Ik merkte dat ik al naast naast mijn concurrenten kwam. Ik probeerde te ontspannen en zo snel mogelijk naar de finish te lopen. Ik kwam als eerste over de finish. De klok stond stil op 22.86. Ik wist het meteen! Ik heb het Olympische limiet gelopen. En ik ben Nederlands Kampioen geworden! Wat een geweldig gevoel ging er door mij heen. Ik kan het nog steeds niet bevatten.

De komende weken staan in het teken van het Europese Kampioenschap en de Olympische Spelen. De Europese Kampioenschappen vinden plaats in Amsterdam. Ik loop op woensdag 6 juli de series en de halve finale. Én als alles goed gaat, dan mag ik op donderdag nog de finale lopen. Daarna kan ik mij nog verder voorbereiden voor de Olympische Spelen. Ik ga samen mijn trainer nog werken aan mijn start. En dan ben ik er klaar voor! Ik kan niet wachten om in Rio de Janeiro aan de start te staan!

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.