Nieuwe website live!

Nieuwe website live!

Vandaag is mijn nieuwe website live gegaan! Wat ben ik ontzettend trots en blij met het resultaat. Ik wil mijn supplier MediaMere bedanken voor de ontwikkeling van de website. Op mijn website kun je mijn prestaties volgen. Dit kun je doen door de nieuwspagina in de gaten te houden! 

Mijn website is vandaag live! Jeeh. Ontzettend blij en trots hiermee! Je kunt hier alle nieuwtjes vinden omtrent mij en mijn sponsors!

Marketingcommunicatiebureau MediaMere bouwt aan merken van betekenis. Merken waarmee mensen zichzelf en anderen kunnen laten zien wie ze zijn. Wij bedenken, ontwikkelen en publiceren content (inhoud) waarmee wij de wereld van het merk tot leven brengen. Wij brengen mensen en merken bij elkaar met behulp van creatieve concepten en (online) communicatiecampagnes. Het maakt daarbij niet uit of het gaat om een online sociale media campagne, het inzetten van een promotieteam of een bedrijfsidentiteit. MediaMere brengt uw merk tot leven.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.